Jäsensivut käytössäsi

Kiinteistöliiton jäsensivut palvelevat jäsentaloyhtiöiden hallituksia ja isännöitsijöitä. Jäsensivuilta löydät tietoa taloyhtiölle tärkeistä asioista, jäsenyhdistysten jäsentiedotteita, oppaita, lomakkeita ja koulutusten aineistoja. Myös omien jäsentietojen päivittäminen sujuu jäsensivuilla kätevästi.

Jäsensivuille rekisteröityminen ja kirjautuminen tapahtuu Kiinteistöliiton ja jäsenyhdistysten verkkosivujen kautta. Voit rekisteröityä jäsensivujen käyttäjäksi taloyhtiösi jäsennumerolla, kun sähköpostiosoitteesi on merkitty jäsenrekisteriin kyseisen jäsentalon kohdalle. Jos sähköpostiosoitteesi ei ole vielä yhdistyksen tiedossa, ilmoita se ja muut yhteystietosi (taloyhtiön nimi, oma nimesi, osoitteesi, sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumero) yhdistyksen toimistolle varsinais-suomi@kiinteistoliitto.fi tai osoitteeseen jasentiedot@kiinteistoliitto.fi.

Kirjaudu jäsensivuille tästä https://www.kiinteistoliitto.fi/jasensivut

Haku

Kirjoita hakukenttään hakusana tai sen osa. Älä käytä jokerimerkkejä. Tällöin haku etsii kaikki mahdolliset osumat, joista löytyy käyttämäsi kirjainyhdistelmä. Esimerkiksi Tupakointi tai tupak toimivat molemmat hakusanoina.