Jäsenpalvelut

Neuvonta

Kiinteistöliitto tarjoaa jäsenkiinteistöjen edustajille monipuolisia palveluita. Kiinteistöliitolla on vahva kiinteistöjuridiikan, talous- ja veroasioiden, tekniikan, energian ja korjausrakentamisen asiantuntemus. Kiinteistöliiton monipuolinen neuvonta on objektiivista ja tasapuolista. Neuvontapalvelujen yhteystiedot löydät tästä.

Koulutus

Taloyhtiöiden hallitustyöskentelyssä tarvitaan monia taitoja - aina kokoustekniikasta lähtien. Lisähaasteita osaamiselle asettavat rakennuskannan ja asukkaiden ikääntyminen, rakennustekniikan muutokset, tietoverkot ja yleinen vaatimustason kohoaminen. Taloyhtiöiden hallitusten jäsenille suunnatut koulutustilaisuudet madaltavat kynnystä lähteä mukaan hallitustyöskentelyyn ja lisäävät kokeneempienkin toimijoiden osaamista.

Tutkimus- ja kehityspalvelut (T&K)

Kiinteistöliiton tutkimus- ja kehityspalveluiden tavoitteena on laatia toimintamalleja ja työkaluja kiinteistöjen ylläpitoon ja käyttöön, aikaansaada konkreettisia säästöjä kiinteistönomistajille sekä edistää hyviä asumisoloja nyt ja tulevaisuudessa. Kiinteistöliiton tutkimusosasto palvelee jäsenkiinteistöjä ja tiedotusvälineitä antamalla tietoa mm. asuinkiinteistöjen hoitokuluista, energian- ja vedenkulutuksesta, isännöinti- ja kiinteistönhoitopalveluiden ostamisesta.

Viestintä

Lähetämme alueellisia postitettavia jäsentiedotteita 4-5 kertaa vuodessa. Tiedote sisältää ajankohtaista asiaa ja käytännön ohjeita esimerkiksi lainsäädännöstä, oikeuskäytännöstä, tariffeista, budjetoinnista ja tilinpäätöksistä. Jäsenmaksuun sisältyy yksi paperinen postitettava jäsentiedote. Kaikille jäsentaloyhtiön hallituksen jäsenille voidaan lisäksi lähettää jäsentiedote sähköpostitse. Tilaisuuksista ja ajankohtaisista asioista viestitään säännöllisesti myös sähköisillä uutiskirjeillä noin 1-2 kertaa kuukaudessa. Muista päivittää taloyhtiönne yhteyshenkilöiden yhteystiedot jäsensivujen kautta tai olemalla toimistoomme yhteydessä.

Kiinteistöliitto julkaisee Suomen Kiinteistölehteä, joka on kiinteistönpidon ja korjausrakentamisen ammattilehti. Lehden kustantaja on Kiinteistömedia Oy. Suomen Kiinteistölehti on suunnattu kiinteistönhoidon ja rakennuttamisen vastuuhenkilöille, kiinteistöistä vastaavien yhtiöiden johdolle, isännöitsijöille, asunto- ja kiinteistöyhtiöiden hallitusten jäsenille ja aktiivisille asukkaille. Jäsenmaksuun sisältyy yksi vuosikerta. Hallituksen jäsenillä on mahdollisuus lukea digilehteä maksutta jäsensivujen kautta.

Suomen Kiinteistölehden yhteydessä ilmestyy neljästi alueellinen jäsenlehti Kiinteistölehti Lounais-Suomi. Lehti sisältää alueellista ja ajankohtaista asiaa, sekä tarjoaa yrityksille kanavan tavoittaa alueen taloyhtiötoimijoita. Kiinteistölehti Lounais-Suomi on Varsinais-Suomen, Satakunnan ja Rauman kiinteistöyhdistysten yhteinen julkaisu. Jäsenmaksuun sisältyy yksi vuosikerta ja hallituksen jäsenillä on mahdollisuus lukea digilehteä maksutta jäsensivujen kautta. Lehden mediakortti.

Verkkokurssit

HTHJ® - Hyväksytty taloyhtiön hallituksen jäsen on verkkokurssikokonaisuus, jossa käydään läpi taloyhtiön hallinnon perusasiat. Kurssit sopivat niin hallitustyötä aloitteleville kuin kokeneemmillekin hallituksen jäsenille.

Hallituksen puheenjohtajana taloyhtiössä – HTHJPLUS -verkkokurssilla saat tietoa, taitoa ja
käytännön vinkkejä taloyhtiön hallituksen puheenjohtajuuden menestykselliseen hoitamiseen. Kurssi on tarkoitettu erityisesti taloyhtiön puheenjohtajalle.

Toiminnantarkastuksen perusteet -verkkokurssi on suunnattu taloyhtiöiden toiminnantarkastajille. Kurssilta saa kattavat ja pätevät tiedot toiminnantarkastuksen tekemiseen.

Verkkokurssit ovat maksutta jäsentaloyhtiöiden edustajien käytössä.

Jäsensivut

Taloyhtiöiden hallitusten ja isännöitsijöiden käytettäväksi avautuvat uudet jäsensivut ovat aiempaa laajemmat sisällöltään. Uusilta jäsensivuilta löydät mm. tietoa, jäsentiedotteita, oppaita, lomakkeita ja koulutusten aineistoja. Myös omien jäsentietojen päivittäminen helpottuu uusien jäsensivujen myötä.

Mobiilijäsenkortti

Mobiilijäsenkortti-sovelluksella title="Mobiilijäsenkortti"> voit soittaa neuvontapalveluihimme, ilmoittautua koulutuksiin ja tapahtumiin sekä päivittää omia tietojasi jäsenrekisteriin ja hyödyntää jäsenetuja.

Omat kotisivut taloyhtiölle

Kiinteistöliitto tarjoaa jäsentalolle yhtiökohtaiset nettisivut maksuttomana jäsenpalveluna. www.taloyhtiosivut.fi.

Kunniamerkit

Suomen Kiinteistöliitto myöntää tunnustuksia ansiokkaasta työstä kiinteistöalalla. Kiinteistöliiton kunniamerkki on tunnustus kiinteistöalan pitkäaikaisesta ja ansiokkaasta työstä. Kunniamerkkejä voivat hakea kaikki kiinteistöalan toimijat.

Risteilyt jäsenetuhintaan

Viking Linen Vuorokaudenristeilyt Turusta -10 % valitusta hyttiluokasta, tuotetunnus: FKKRY. Etua ei voi yhdistää Viking Line Club -etuihin. Varaukset tästä.

Haku

Kirjoita hakukenttään hakusana tai sen osa. Älä käytä jokerimerkkejä. Tällöin haku etsii kaikki mahdolliset osumat, joista löytyy käyttämäsi kirjainyhdistelmä. Esimerkiksi Tupakointi tai tupak toimivat molemmat hakusanoina.