Lounais-Suomen Kiinteistöyhdistysten aluepäälliköksi Mari Häyhtiö-Viikilä

Julkaistu: 05.08.2019

Kiinteistöliitto Varsinais-Suomi, Kiinteistöliitto Satakunta ja Rauman Kiinteistöyhdistys ovat tehneet tiivistä yhteistyötä jo yli kymmenen vuoden ajan. Yhteistyö tiivistyi lokakuussa 2018 solmitun yhteistyösopimuksen myötä.

Yhdistysten yhteisenä työntekijänä aloitti 5.8.2019 tradenomi (YAMK) Mari Häyhtiö-Viikilä (42). Mari Häyhtiö-Viikilä työskentelee jatkossa Kiinteistöliitto Satakunnan ja Rauman Kiinteistöyhdistyksen toiminnanjohtajana ja vastaa koko alueen kolmen yhdistyksen jäsensihteerin tehtävistä. On hienoa päästä jatkamaan jo isännöitsijänä aloittamaani kiinteistöalan ja asunto-osakeyhtiöiden asioiden eteenpäin viemistä ja kehittämistä”, toteaa Mari Häyhtiö-Viikilä. Ennen nykyistä tehtävää Häyhtiö-Viikilä työskenteli isännöitsijänä. Lisäksi hänellä on pitkä työkokemus erilaisista asiantuntijatehtävistä rahoitusalalla.

Kiinteistöliiton toiminnan kivijalka on jäsenyhdistyksien ja jäsenten palvelu sisältäen erityisesti jäsenten neuvonnan, kouluttamisen ja ajankohtaisen tiedottamisen. Laadukkaiden palveluiden perustana ovat jäsenten muuttuvat ja kehittyvät tarpeet. Tavoitteena on entisestään kasvattaa Kiinteistöliiton tarjoamia palveluja ja jäsenmäärää erityisesti Porin ja Rauman seuduilla. Aluepäällikön työtehtävät ja palkkauksen kustannukset jaetaan kolmen yhdistyksen kesken suhteessa Varsinais-Suomi 2/5, Satakunta 2/5 ja Rauma 1/5. Häyhtiö-Viikilä tulee vastaamaan jatkossa erityisesti Kiinteistöliitto Varsinais-Suomen jäsenrekisterin ylläpidosta, sekä jäsenviestintään liittyvistä asioista.

Kiinteistöliitto Satakunnan toiminnanjohtajana ollut Eino Taulu siirtyy nauttimaan tältäkin osin ansaittuja eläkepäiviä ja aikaisemmin Rauman Kiinteistöyhdistyksen toiminnanjohtajan tehtäviä hoitanut Mikko Vapanen jatkaa Rauman Kiinteistöyhdistyksen puheenjohtajana, sekä työtään Rauman Talokeskuksen toimitusjohtajana. Kiinteistöliitto Satakunnan ja Rauman Kiinteistöyhdistykset ja hallitukset jatkavat toimintaa entiseen tapaan.

Lisätietoja:

Mari Häyhtiö-Viikilä (02) 277 5154 mari.hayhtio-viikila@kiinteistoliitto.fi

Haku

Kirjoita hakukenttään hakusana tai sen osa. Älä käytä jokerimerkkejä. Tällöin haku etsii kaikki mahdolliset osumat, joista löytyy käyttämäsi kirjainyhdistelmä. Esimerkiksi Tupakointi tai tupak toimivat molemmat hakusanoina.