Kiinteistöliitto Varsinais-Suomi ry:n vuosikokous

15.03.2021 klo 17.00 Virastotalon Auditorio

Kiinteistöliitto Varsinais-Suomi ry:n sääntömääräinen vuosikokous pidetään Turussa 15.3.2021

Vuosikokouksessa käsitellään yhdistyksen tilinpäätös vuodelta 2020, vahvistetaan toimintasuunnitelma ja talousarvio vuodelle 2021 sekä päätetään jäsenmaksujen suuruudesta vuodelle 2022. Vuosikokous valitsee hallituksen jäsenet erovuoroisten tilalle sekä tilintarkastajan. Kokousasiakirjat toimitetaan ilmoittautuneille lähempänä kokousaikaa. Kokouskutsu julkaistaan jäsentiedotteessa 1/2021.

Koronaolosuhteiden vuoksi kokoukseen tulee lähtökohtaisesti osallistua etäyhteyksin. Kokouspaikalle Virastotalolle voivat osallistua vain kokousvirkailijat, sekä erityisestä syystä muut osallistujat.

Kokoukseen voi osallistua vain ennakkoon ilmoittautuneet, joille toimitetaan etukäteen Teams kokouslinkki. Kokoukseen tulee ilmoittautua mahdolliset valtakirjat esittäen 10.3.2021 mennessä.

Edustaminen kokouksessa

Jäsenenä olevaa asunto-osakeyhtiötä voi asemansa perusteella ilman erityistä valtuutusta edustaa hallituksen puheenjohtaja, isännöitsijä tai mikäli isännöitsijäksi on valittu yhteisö, jäsenen päävastuullinen isännöitsijä. Edellä mainituilla ei ole oikeutta siirtää tätä asemavaltuutusta toiselle henkilölle.

Mikäli jäsenenä olevassa asunto-osakeyhtiössä halutaan antaa jollekin muulle henkilölle oikeus edustaa sitä yhdistyksen kokouksessa, tulee hallituksen antaa hänelle haluamansa tyyppinen valtakirja (yksilöllinen valtakirja, siirtovaltakirja tai avoin valtakirja) sen mukaan halutaanko valtuutetulle antaa oikeus siirtää saamansa valtuutus hänen halutessaan eteenpäin.

Lisätietoja: toiminnanjohtaja Juuso Kallio (02) 277 5150 juuso.kallio@kiinteistoliitto.fi

Ilmoittaudu tapahtumaan


Haku

Kirjoita hakukenttään hakusana tai sen osa. Älä käytä jokerimerkkejä. Tällöin haku etsii kaikki mahdolliset osumat, joista löytyy käyttämäsi kirjainyhdistelmä. Esimerkiksi Tupakointi tai tupak toimivat molemmat hakusanoina.