Webinaari: Suunnitelmallinen taloudenpito taloyhtiössä

18.02.2021 klo 17.30

Koulutuksessa käydään läpi taloyhtiön suunnitelmallisen taloudenpidon kulmakivet ja vastataan mm. seuraaviin kysymyksiin. Mikä on taloyhtiön hallituksen rooli taloudenpidossa ja suunnitelmallisuudessa? Miten yhtiössä huolehditaan maksuvalmiuden ylläpidosta ja varaudutaan tuleviin korjauksiin? Mitä keinoja ja työkaluja taloyhtiöllä on hillitä vastikkeiden nousua ja maksuvaikeuksien lisääntymistä?

Kouluttajana toimii Kiinteistöliiton talous- ja veroasiantuntija Juho Järvinen.

Koulutus kestää noin tunnin.

Ilmoittaudu webinaariin viimeistään kaksi (2) vuorokautta ennen koulutusta.

Ilmoittautuneille lähetetään koulutusta edeltävänä päivänä sähköpostilla linkki, josta pääsee webinaariin sekä ohjeet webinaariosallistumista varten.

Webinaari on internetissä toteutettu verkkoluento, johon osallistujat liittyvät omalta tietokoneeltaan, älypuhelimeltaan tai tabletiltaan paikasta riippumatta. Osallistumiseen ei tarvita mitään maksullisia ohjelmistoja. Äänentoistoa varten on oltava kaiutin tai kuulokkeet. Mikrofonia tai videokameraa ei tarvita. Webinaarit ovat jäsentalojen edustajille maksuttomia ja ovat avoimia kaikille jäsentaloyhtiöille koko Suomen osalta.Haku

Kirjoita hakukenttään hakusana tai sen osa. Älä käytä jokerimerkkejä. Tällöin haku etsii kaikki mahdolliset osumat, joista löytyy käyttämäsi kirjainyhdistelmä. Esimerkiksi Tupakointi tai tupak toimivat molemmat hakusanoina.