Webinaari: Hallitus ja asumisen arki

09.02.2021 klo 17.30

Tiedätkö mistä asioista hallitus voi päättää ja mitkä asiat kuuluvat yhtiökokouksen päätettäväksi? Entä mitä vastuukysymyksiä kiinteistön turvallisuuteen liittyy? Mitä pitää huomioida kameravalvontaa harkittaessa?

Muun muassa näihin taloyhtiön johdon usein kohtaamiin pulmatilanteisiin saat vastaukset osallistumalla koulutukseen.

Kouluttajina toimivat Kiinteistöliiton vanhempi lakimies Minna Anttila sekä lakimies Linda Hartikainen.

Koulutus kestää noin tunnin.

Ilmoittaudu webinaariin viimeistään kaksi (2) vuorokautta ennen koulutusta.

Ilmoittautuneille lähetetään koulutusta edeltävänä päivänä sähköpostilla linkki, josta pääsee webinaariin sekä ohjeet webinaariosallistumista varten.

Webinaari on internetissä toteutettu verkkoluento, johon osallistujat liittyvät omalta tietokoneeltaan, älypuhelimeltaan tai tabletiltaan paikasta riippumatta. Osallistumiseen ei tarvita mitään maksullisia ohjelmistoja. Äänentoistoa varten on oltava kaiutin tai kuulokkeet. Mikrofonia tai videokameraa ei tarvita. Webinaarit ovat jäsentalojen edustajille maksuttomia ja ovat avoimia kaikille jäsentaloyhtiöille koko Suomen osalta.Haku

Kirjoita hakukenttään hakusana tai sen osa. Älä käytä jokerimerkkejä. Tällöin haku etsii kaikki mahdolliset osumat, joista löytyy käyttämäsi kirjainyhdistelmä. Esimerkiksi Tupakointi tai tupak toimivat molemmat hakusanoina.