Webinaari: Ajankohtaista kiinteistöjuridiikasta, hallituksille

15.02.2021 klo 17.30

Mitä taloyhtiön hallituksen tulee tietää osakehuoneistorekisteristä? Entä mitä velvoitteita taloyhtiöille tulee sähköautolatausvalmiutta koskevasta lainsäädännöstä? Miten veden laskutus taloyhtiöissä muuttuu?

Muun muassa näihin kysymyksiin saat vastaukset osallistumalla kiinteistöjuridiikan ajankohtaiskoulutukseen.

Kouluttajana toimii Kiinteistöliiton lakimies Johanna Ylä-Mononen.

Koulutus kestää noin tunnin.

Ilmoittaudu webinaariin viimeistään kaksi (2) vuorokautta ennen koulutusta.

Ilmoittautuneille lähetetään koulutusta edeltävänä päivänä sähköpostilla linkki, josta pääsee webinaariin sekä ohjeet webinaariosallistumista varten.

Webinaari on internetissä toteutettu verkkoluento, johon osallistujat liittyvät omalta tietokoneeltaan, älypuhelimeltaan tai tabletiltaan paikasta riippumatta. Osallistumiseen ei tarvita mitään maksullisia ohjelmistoja. Äänentoistoa varten on oltava kaiutin tai kuulokkeet. Mikrofonia tai videokameraa ei tarvita. Webinaarit ovat jäsentalojen edustajille maksuttomia ja ovat avoimia kaikille jäsentaloyhtiöille koko Suomen osalta.Haku

Kirjoita hakukenttään hakusana tai sen osa. Älä käytä jokerimerkkejä. Tällöin haku etsii kaikki mahdolliset osumat, joista löytyy käyttämäsi kirjainyhdistelmä. Esimerkiksi Tupakointi tai tupak toimivat molemmat hakusanoina.