Etsimme positiivisia ilmiöitä asunto-osakeyhtiöiden toimintaympäristöstä

Etsimme positiivisia ilmiöitä asunto-osakeyhtiöiden toimintaympäristöstä

Julkaistu: 14.06.2024

Kiinteistöliitto Varsinais-Suomi haluaa tuoda esiin tekoja, hankkeita ja henkilöitä, jotka ovat toiminnallaan vaikuttaneet positiivisesti kiinteistöalan ja taloyhtiöiden toimintaympäristön kehittämiseen. Etsimme kuudetta kertaa Varsinais-Suomen alueelta Vuoden korjaushanketta, Palvelumyönteisintä tekoa ja Vuoden Taloyhtiöpuheenjohtajaa.

Yli puolet varsinaissuomalaisten asunnoista ja kodeista sijaitsee asunto-osakeyhtiöissä. Heikko talouskehitys ja kustannusten nousu varjostavat taloyhtiöiden korjaushankkeiden toteuttamista edelleen. Tavoitteet kiinteistöjen energiatehokkuuden parantamiselle ja kustannusten säästöille ovat nousussa. Taloyhtiön pitkäjänteisen ja suunnitelmallisen kiinteistönpidon merkitys on yhä tärkeämpää. Hyvän taloyhtiön taustalla on erilaisia tahoja ja henkilöitä, joita halutaan nostaa esiin.

Etsimme Varsinais-Suomen alueelta:

Ilmoita ehdokkaasi tästä.

Vuoden korjaushanke

Kiinteistöliitto Varsinais-Suomi kutsuu taloyhtiötä kertomaan onnistuneesta korjaushankkeestaan. Etsimme taloyhtiötä, joka on toteuttanut peruskorjaus- tai -parannushankkeen esimerkillisesti. Hanke voi olla kooltaan pieni tai suuri.

Arvioinnissa painotetaan hankkeen suunnitelmallisuutta sekä toteutuksen laadun varmistamista. Lisäksi arvostetaan erityisesti asukaslähtöisyyttä, innovatiivisuutta, asumisen laatua ja turvallisuutta sekä kiinteistön arvon ja energiatehokkuuden huomioimista. Voittajan valitsee Kiinteistöliitto Varsinais-Suomen Kiinteistökehitystoimikunta.

Vuoden palvelumyönteisin

Etsimme Varsinais-Suomen alueella taloyhtiöiden kanssa toimivaa sidosryhmää, organisaatioita, viranomaistahoa tai yksittäistä henkilöä, joka on toiminnallaan osoittanut poikkeuksellista palvelualttiutta tai huomaavaisuutta taloyhtiöiden asukkaita ja hallintoa kohtaan.

Oletko kokenut positiivisen palvelukokemuksen asioidessasi jonkun viranomaistatahon kanssa? Onko joku yritys tai yrityksen edustajat palvelleet taloyhtiötänne erityisen hyvin? Arvioinnissa painotetaan erityisesti positiivista palvelukokemusta, toiminnan innovatiivisuutta, sekä taloyhtiöiden hallinnon ymmärrystä. Palkinnon saanut taho ei voi olla osallistunut taloyhtiöiden hallinnon järjestämiseen. Palkittavan tahon valitsee Kiinteistöliitto Varsinais-Suomen Kiinteistön Palvelut toimikunta

Vuoden taloyhtiöpuheenjohtaja

Taloyhtiön hallituksen puheenjohtaja huolehtii ja valvoo, että hallitus täyttää sille kuuluvat tehtävät. Taloyhtiön puheenjohtajan vastuulle on säädetty muutamia lakimääräisiä tehtäviä, niistä tärkeimpänä hallituksen koolle kutsuminen aina tarvittaessa yhtiön asioiden niin vaatiessa. Puheenjohtaja tekee arvokasta työtä taloyhtiön sekä kaikkien osakkaiden ja asukkaiden hyväksi.

Onko taloyhtiössäsi puheenjohtaja, joka on tehtävässään tunnollinen ja huolellinen? Seuraako puheenjohtaja taloyhtiön taloudellista tilaa ja myös tiedottaa osakkaita asiasta? Etsimme puheenjohtajaa, joka on tehtävässään edistänyt taloyhtiön talouden hallintaa ja suunnitelmallisuutta. Palkittavan puheenjohtajan valitsee Kiinteistöliitto Varsinais-Suomen As Oy toimikunta.

Ilmoita 16.10. mennessä

Voittajat julkaistaan loppuvuonna 2024 järjestettävässä tilaisuudessa. Ehdota palkittavaa tahoa ytimekkäästi ja hyvin perustellen 16.10.2024 mennessä. Kaikkia palkittavan tahon ehdottajat huomioidaan Kiinteistömedia Oy:n tuotelahjalla kiitoksena.

Ilmoita ehdokkaasi tästä.

Valtakunnalliset huomionosoitukset keväällä 2025

Kiinteistömedia ja Suomen Kiinteistöliitto valitsevat huomionosoituksen saaneiden joukosta Vuoden taloyhtiöpuheenjohtajan ja vuoden taloyhtiöteon. Valtakunnallinen huomionosoitus julkistetaan Taloyhtiötapahtumassa keväällä 2025.

Haku

Kirjoita hakukenttään hakusana tai sen osa. Älä käytä jokerimerkkejä. Tällöin haku etsii kaikki mahdolliset osumat, joista löytyy käyttämäsi kirjainyhdistelmä. Esimerkiksi Tupakointi tai tupak toimivat molemmat hakusanoina.