Kiinteistöilta – Taloyhtiön hallituksen tehtävät ja vastuut (Täynnä)

04.10.2023 klo 17.30 Someron Seurahuone

(27.9.2023 Tilaisuuden osallistujamäärä on tullut täyteen. Pyydämme tilaisuudesta kiinnostuneiden ilmoittautumaan ja jättämään yhteystietonsa jonotuslistalle, niin arvioimme sen mukaan toisen vastaavan tilaisuuden tarvetta.)

Hallituksen tehtävä on huolehtia taloyhtiön hallinnosta ja toiminnan asianmukaisesta järjestämisestä. Hallituksella on yleinen taloyhtiön asioiden hoitovelvollisuus. Kiinteistöliitto Varsinais-Suomi järjestää taloyhtiöiden hallituksille suunnatun koulutustilaisuuden, joka on kaikille avoin. Tilaisuudessa käsitellään muun muassa seuraavia kysymyksiä. Saat myös toimintavinkkejä osallistumalla koulutukseen.

-    Mikä on asunto-osakeyhtiö ja miten se toimii?
-    Miten hallitus työskentelee?
-    Mikä on isännöinnin rooli?
-    Mistä asioista hallitus voi päättää ja minkälaiset asiat tulee viedä yhtiökokouksen päätettäväksi?

Koulutus soveltuu peruskoulutukseksi uusille hallituksen jäsenille ja kertaukseksi jo hieman kokeneimmillekin hallituksen jäsenille. Tilaisuus on kaikille avoin ja maksuton. Ilmoittautuminen 1.10.2023 mennessä. Kahvitarjoilu ja Kiinteistöliiton jäsenpalvelujen esittely ennen tilaisuuden alkua klo 16.45 alkaen.

Tervetuloa!

Onko taloyhtiönne Kiinteistöliiton jäsen? Lue lisää ja liity jäseneksi! Tarjoamme loppuvuoden 2023 jäsenmaksun veloituksetta uusille jäsenille.Haku

Kirjoita hakukenttään hakusana tai sen osa. Älä käytä jokerimerkkejä. Tällöin haku etsii kaikki mahdolliset osumat, joista löytyy käyttämäsi kirjainyhdistelmä. Esimerkiksi Tupakointi tai tupak toimivat molemmat hakusanoina.